GEA’da Sanat ve Gönüllülük Bir Arada!

Anjelika Akbar, GEA Arama Kurtarma ekibinin simülasyon alanı için konser verdi, Akbar’ın tuşlara dokunuşu sanatseverlerde büyük coşku uyandırdı.
Atatürk Kültür Merkezi’ndeki konser öncesinde Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinin simülasyon alanı için hazırladığı proje sergisi büyük ilgi topladı. Konserin başlangıcında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesinden Doç Dr.Nilgün Çolpan Erkan, GEA Arama Kurtarma simülasyon alanı projesi hakkında bilgi verdi.
Halkla İlişkiler sorumlusu Emel Tokuyan, konuşmasında: “27 yıldır gönüllü üyelerimizle, felsefe, kültür, gönüllülük alanlarında 12 ilde 19 şube ve temsilcilikle 16 bin faaliyet yaparak 700 binin üzerinde kişiye ulaştık. Yurt içinde ve uluslararası alanda GEA ekibimiz, 43 afette arama kurtarma yaparak, tıbbi ve insani yardım desteği vererek gururumuz oldu. Bu gecede yanımızda olan tüm dostlarımıza, Anjelika Akbar Hanımefendi’ye ve Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.
Şu anda Japonya’da Peace Winds Japan ekibine eğitim vermekte olan GEA Arama Kurtarma Grup Koordinatörümüz Umut Dinçşahin, selamlarını ilettiler.
Bilgeliğe duyduğumuz aşkla, öğrenme, araştırma ve uygulama ile daha iyi insanlar olmaya ve daha güzel bir dünyaya doğru adımlar atmaya devam edeceğiz” dedi.
2,5 yaşında nota bilen, 4 yaşında Çaykovski Devlet Konservatuarına başlayan ve 400’den fazla bestesi olan Anjelika Akbar gece boyunca sevenlerine müzik ziyafeti verdi.
Love, Uzun İnce Bir Yoldayım, Haydar Haydar, Yine Bir Gülnihal, Circle of Love gibi bir çok eser, dinleyicileri büyüledi.-Türkiye aşığı olan ve İzmir’i ayrı sevdiğini belirten Anjelika Akbar, İzmirli dinleyicileri ile olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.

X

    Lütfen KVKK Aydınlatma metnini okuyup onaylayınız.

      Please read and accept PROTECTION OF PERSONAL DATA.