Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar 2

YALNIZ OYUNCAKLARA KARNE HEDİYESİ OLDU

GEA Arama Kurtarma Ekoloji Grubu olarak düzenlemiş olduğumuz “Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar” kampanyasında bizlere ulaşan 12543 oyuncak  Adana ve Mersin’deki 5583 anaokulu ve ilköğretim okulu öğrencisine 23-26 Ocak tarihlerinde, karne hediyesi oldu.

Artık oynanmayan, evlerimizin bir köşesinde öylece bekleyen yalnız oyuncakları GEA Gönüllüleri topladı, temizledi, onardı, paketledi, Adana ve Mersin’deki yeni arkadaşlarına kavuşturdu.

“Artık Yalnız Oyuncak Kalmasın! ”

Evlerimizde öylece bekleyen yalnız oyuncaklara yeni arkadaşlar bulma macerasına 12 -16 Ekim tarihleri arasında bir mail yoluyla başladık, Şanlıurfa-Birecik’te 10’u köy okulu olmak üzere 18 okulda, toplam 9.620 adet yalnız oyuncağı 3.120 çocuk ile buluşturduk.

Bir zamanlar başucundan ayırmadığı oyuncaklarını yeni arkadaşlarına ulaştırmak isteyenlerin GEA’ya ulaştırmış olduğu 12.543 adet oyuncak kampanyaya katılan gönüllülerin de desteğiyle onarıldı, paketlendi ve 23-26 Ocak tarihlerinde Adana ve Mersin’deki ilköğretim okullarındaki öğrencilere karne hediyesi olarak ulaştırıldı.

Adana ve Mersine Ceva Lojistik tarafından ulaştırılan oyuncaklar Adana Malazgirt İlköğretim okulu, Adana Orhangazi İlköğretim okulu, Adana Kenan Evren İlköğretim okulu, Mersin Mehmet Akif Ersoy İlköğretim okulu, Mersin Güney İlköğretim okulu, Mersin 23 Nisan İlköğretim okullarında çocuklara tek tek teslim edildi.

Bilgi için: gea@gea.org.tr



X

    Lütfen KVKK Aydınlatma metnini okuyup onaylayınız.

      Please read and accept PROTECTION OF PERSONAL DATA.