Hayal Et, Feda Et, Gerçekleştir!

 

2-3 Ağustos tarihleri arasında 115 GEA Gönüllüsünün katılımıyla Beykoz, Riva’da bulunan 3 okulun onarımını gerçekleştirdik.

2 Ağustos Cumartesi sabahı Firuzbey İlköğretim Okulu’nun bahçesinde buluştuk ve 3 ayrı okulda eş zamanlı çalışmak üzere ekiplere ayrıldık.

36 kişilik bir ekip malzemelerini alarak Bozhane ilköğretim Okulu’na doğru hareket ettik..  1930’larda Fevzi Çakmak tarafından Askeri Hastane amacıyla inşa edilmiş bina bir süre sonra okul binası olarak kullanılmaya başlanmış.. Bir keşif gezisinden sonra… İş bölüşümünü yapıp ekiplere ayrıldık.. Bizi; yüksek tavanlar, kazınması gereken duvarlar, temizlenmesi ve düzenlenmesi gereken sınıflar, boyanması gereken duvarlar, kapılar, kalorifer petekleri bekliyordu… Hemen işe koyulduk. Birkaç saat içerisinde okullarının onarıldığı haberini alan asıl sahipleri de bizlere katıldı. Kapıları birlikte boyamaya başladık.. Minikler ertesi gün de bizi yalnız bırakmadı. Fakat bu defa sırada duvarlar ve kalorifer petekleri vardı..

Gerçekleştirmenin mutluluğunu paylaşırken…
bilmeni isteriz ki..
Sensiz 1 kişi eksiğiz!

Hayal Et , Feda Et, Gerçekleştir Kampanyası’na katılmak isteyen bütün  GÖNÜLLÜ KİŞİ ve KURUMLARI  çalışmalarımıza davet ediyoruz.



X

    Lütfen KVKK Aydınlatma metnini okuyup onaylayınız.

      Please read and accept PROTECTION OF PERSONAL DATA.