K9 Köpekli Arama Eğitimleri

15- 19.07.2013

Derneğin K9 köpekli Arama Ekibi, 15.07.2013 ve 19.07.2013 tarihlerinde İstanbul ili ve çevresinde bulunan enkaz ve çalışma alanlarında, Almanya Kızılhaç Bavyera Eyaleti Baş Eğitmeni, Almanya Saksonya ve Frankonya eyaletleri Polis teşkilatları ve İsviçre REDOG Mantrailing eğitmeni, Almanya Mantrailing başhekimlerinden Armin Schweda eğitmenliğinde, Almanya Saksonya eyaleti alanda ve enkazda canlı arama biriminden üç handler’ın da köpekleriyle katılımcı olduğu, köpekli arama eğitimleri yapmıştır.

Çalışmalara Afad İstanbul Birliği Köpekli Arama Birimi, MAY-Lidam Derneği, Akut İstanbul Köpekli Arama Birimi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü KEM ve Sarıyer Belediyesinden ekip üyeleri köpekleri ile katılımda bulunmuşlar ve çalışmalara destek vermişlerdir.

Tüm ekiplere ve katılımcılara verdikleri destek ve katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Seni unutmayacağız Gypsy!

19.07.2013

19.07.2013 günü eğitmenlerimizi Almanya’ya uğurladıktan hemen sonra acı bir haber aldık. Akut İstanbul Köpekli Arama Birimi’nin değerli bir köpek üyesi olan Gypsy’ i ne yazık ki yaşadığı rahatsızlığın aniden ağırlaşması ile aynı günün sabahı kaybettik. Türkiye’nin ilk sertifikalı canlı arama köpeklerinden biri olan Gypsy’nin kaybı nedeniyle yaşanan derin üzüntüyü paylaşmak isteriz. Seni unutmayacağız Gypsy!

X

    Lütfen KVKK Aydınlatma metnini okuyup onaylayınız.

      Please read and accept PROTECTION OF PERSONAL DATA.