Okul Onların, Gelecek Hepimizin! – Bursa

GEA Bursa ekibi köy okullarına ulaşmaya devam ediyor!

GEA Bursa ekibinin “Okul Onların, Gelecek Hepimizin” sloganıyla başlattığı ve Bursa’nın dağ köylerindeki okullara yönelik yürütülen sosyal kampanyalarının son durağı, Keles’in Harmandemirci Köyü oldu.

Bir ay süren hazırlıkların ardından 18 Ocak’ta Abdullah Akça İlköğretim Okulunda öğrenciler ve velilerle bir araya gelindi.

Anne-babalara yönelik küçük skeçlerle zenginleştirilmiş “Mutlu Çocuk Yetiştirme Sanatı” eğitimi yapıldı. Eş zamanlı olarak başka bir salonda öğrencilerle Ağız ve Diş Sağlığı Eğitimi yapıldı. Eğitimin ardından çocukların diş muayeneleri gerçekleştirilerek, diş fırçası ve diş macunu dağıtıldı.

Okuldaki üç sınıf için kitaplık kuruldu, 554 kitap ve kırtasiye malzemeleri öğretmenlere teslim edildi. Sınıflar için kornişler takıldı ve okulun perdeleri yenilendi. Birtakım elektrik arızaları ve aydınlatma konusunda düzenlemeler yapıldı.

Köylülerin sıcak ev sahipliğiyle yaklaşık 5 saat süren etkinliğin ardından Okul Müdürü Sayın Mustafa Bulut teşekkürlerini ileterek “Yalnız olmadığımızı hissettik. Gönüllü yardımlarınız herkese örnek oldu.” diye belirtti.
Bursa Şube Başkanı Kemal Karadayı “Bu kampanyada emeği geçen tüm destekçilerimize ve gönüllülerimize teşekkür ediyor ve gönülden tebrik ediyoruz. 8 yıldır sürdürdüğümüz bu etkinliklere devam ediyoruz ve daha pek çok köy okulumuzda aynı sloganla hareket etmeye devam edeceğiz.” dedi.

X

    Lütfen KVKK Aydınlatma metnini okuyup onaylayınız.

      Please read and accept PROTECTION OF PERSONAL DATA.