42. Yalnız Oyuncaklara Yeni Arkadaşlar – Sincan Yenikent Bucuk İ.Ö.O.

Sincan Yenikent Bucuk İ.Ö.O.’nda Yalnız Oyuncaklar ve Enstrümanlar çocuklarla buluştu.

 

“3’ü BİRARADA ŞENLİĞİ”

12 Nisan’da Sincan Yenikent Bucuk İ.ö.o.’nda Şenlik vardı. 123 ebeveyne yönelik Mutlu Çocuk Yetiştirme Semineri ile 150 çocuğa oyuncak hediyesi ve okula Enstrüman Bağışı gerçekleşmesi nedeniyle proje, 3’ü Birarada ismiyle özdeşleşti.

Anne-babalara yönelik 137.kez düzenlenen “Mutlu Çocuk Yetiştirme Semineri” pedagog ve PDR uzmanlarınca, Pazar günü katılımcı anne ve babalara aktarıldı. Seminerde anlatılan konular, GEA tiyatro grubunun olumlu ve olumsuz davranış modellerini sergilediği oyunlarla pekiştirildi. Diğer mekanda GEA gönüllüleri ile birlikte oyunlar oynayan ve yeni oyuncaklarına kavuşan çocukların aileleri, semineri rahat rahat izleme olanağı buldu.

Yalnız oyuncaklara yeni arkadaşlar arama macerasının bu defa 42.si düzenlendi. Hüzün içerisinde evlerin bir köşesinde öylece bekleyen yalnız oyuncakların olduğunu duyan GEA, geçen aylar boyunca toplama çağrısı yaptı. Tüm bu çağrıların sonucunda Ankara’nın dört bir yanından ve Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Koleji’nden GEA’ya ulaşan binlerce yalnız oyuncak, öncesinde GEA Gönüllüleri tarafından onarıldı, temizlendi, gruplandı ve dağıtıma hazır hale getirildi. Bucuk i.ö.o.’nda bulunan 1.sınıf çocuklarından yaklaşık 150sine ulaştırılan hediye paketlerinin içinden, Başkent Üniversitesi Özel Ayşeabla Koleji öğrencilerinin onlar için yazdığı “güle güle kullanın” mesajlarını da alan öğrenciler sevinçlerini, GEA gönüllüleri ile oyuncakları oynayarak gösterdiler.

3.kez gerçekleştirilen Enstrüman Kampanyası kapsamında müzik odasına bağışlanan çeşitli enstrümanlar, katılan GEA gönüllüleri ile şarkılar eşliğinde teslim edildi.

ARTIK YALNIZ OYUNCAK ve ENSTRÜMAN KALMASIN!!!

X

    Lütfen KVKK Aydınlatma metnini okuyup onaylayınız.

      Please read and accept PROTECTION OF PERSONAL DATA.